Voedingskracht

Praktijkinformatie

Ik kan u adviseren over voeding, dieet en een gezonde leefstijl die bij ú past en zorgt dat u uw gezondheidsdoelen bereikt. Voedingskracht staat voor een persoonlijke aanpak en kijkt graag samen met u naar oplossingen.

logo-kp

Openingstijden

Woensdag 8.00 – 18.00 uur

Ook is er de mogelijkheid tot online consult via een beeldbelverbinding of eventueel een huisbezoek.

Contactgegevens

Voedingskracht: praktijk voor diëtetiek en vitaliteitscoaching
Nicolaas Beetsstraat 2A
3511HE Utrecht

Telefoonnummer: 06-34402486

E-mail: krista@voedingskracht.nu

Locatie

Welkom

Welkom bij Voedingsadviesgroep Utrecht, mijn naam is Krista van Wolfswinkel.
Denkt u er al langere tijd over om iets aan uw gewicht te doen? Heeft u net een verwijsbrief voor een diëtist van de huisarts gekregen omdat uw cholesterolwaarden te hoog zijn? Is er diabetes bij u geconstateerd? Bent u al langere tijd op zoek naar de juiste voeding om uw darmklachten te verbeteren?
U bent van harte welkom om uw vragen over voeding te stellen. De kracht van de Voedingsadviesgroep Utrecht is dat u persoonlijke aandacht krijgt met oprechte interesse in u en uw vraag. Deskundig advies en maatwerk staan centraal in ons werk.

Specialisaties

Ik bied ondersteuning bij afvallen en bij gezondheidsklachten zoals een hoge bloeddruk, verhoogd cholesterol, diabetes type 2,  ondervoeding en diverse spijsverteringsproblemen.
Tevens kan ik adviseren over gezonde voeding bij onregelmatige dienst en/of nachtdienst en over vrouwengezondheid (voeding en hormonen in verschillende levensfasen).

Ik vind het belangrijk om met aandacht naar u te luisteren en samen te onderzoeken waar knelpunten zitten in de voeding of mogelijk op andere leefstijlgebieden (o.a. bewegen, slapen, stress). Samen met u probeer ik helderheid te verschaffen in de gedragsprocessen en valkuilen achter de voeding en eetgewoontes. Op deze manier kan ik optimaal aansluiten bij uw klachten. Geen enkel behandelplan is daarom hetzelfde want ieder mens is uniek.

Waarden in mijn werk zijn: vriendelijkheid, betrokkenheid, zorgvuldigheid, openheid, samenwerking en doelgerichtheid.  Met als einddoel voor u als cliënt:

1)       Grip krijgen op voeding en eetgedrag.

2)       Meer vertrouwen in eigen kunnen.

3)       Meer energie.

Team

Ik werk nauw samen met mijn collega diëtisten van de Voedingsadviesgroep Utrecht en met mijn collega’s van Gezondheidscentrum Mariahoek.

Krista van Wolfswinkel