Zorgaanbieders

Als onderdeel van Stichting Geïntegreerde Eerstelijns Zorg Binnenstad in Utrecht proberen wij diverse disciplines op een goede manier samen te laten werken. Zo vindt u diverse vormen van zorg in Gezondheidscentrum Mariahoek aan de Singel. Daarmee bieden wij u altijd de zorg die u écht nodig heeft.

Huisartsen

Huisartsen

Huisartsenpraktijk Mariahoek richt zich voor haar zorg op de Utrechtse Binnenstad. Ons aanbod is afgestemd op de gezondheidsvragen in de Binnenstad.  Zo is er bijvoorbeeld extra aandacht voor psychische problemen, verslaving, SOA en sportblessures. Wij hanteren waar mogelijk de richtlijnen van de wetenschappelijke vereniging NHG.

Fysiotherapie

Fysiotherapie

Allround behandel- en expertisecentrum Fysiotherapie Binnenstad locatie Mariahoek is sinds 2015 gevestigd in Gezondheidscentrum Mariahoek. Cliënten met problemen aan het houdings- en bewegingsapparaat staan bij Fysiotherapie Binnenstad centraal.

Mensendieck

Mensendieck

De oefentherapeut Mensendieck is een allround bewegingscoach die de cliënt traint in het toepassen van de beste manier van bewegen bij dagelijks voorkomende activiteiten/werkzaamheden.

Logopedie

Logopedie

Het doel van de praktijk is hulpverlening bieden aan mensen die klachten ervaren op het gebied van stem, spraak, taal, gehoor of eten & drinken. De mogelijkheden en wensen van de patiënt zijn hierbij het uitgangspunt.

Podotherapie

Podotherapie

Een podotherapeut behandelt mensen met voet-, enkel, knie- en heupklachten die voortvloeien uit een afwijkend functioneren van de voeten.

Diëtisten

Diëtisten

De diëtisten van Voedingsadviesgroep en Careyn zijn de deskundigen op het gebied van voeding en gedrag. Zij staan voor u klaar als het gaat om gezond en tegelijkertijd lekker eten, een voedingsadvies of persoonlijke dieetbegeleiding.

Pyschologie

Pyschologie

Psychologische zorg is voor iedereen toegankelijk. We krijgen allemaal wel eens te maken met somberheid, angstige gevoelens of het gevoel niet lekker in je vel te zitten. Als deze problemen langer blijven is het fijn om dit te bespreken met een onafhankelijke persoon.

Kinderpraktijk

Kinderpraktijk

Vertoont uw kind afwijkend gedrag? Heeft het moeite zich aan te passen aan
veranderingen in zijn of haar omgeving? Heeft u daardoor als ouder het idee
de connectie met uw kind te verliezen?

Mijn naam is Ines Makhan, kinder- en opvoederscoach. Samen met jou, de ouder(s), ga ik aan de slag om de connectie tussen jou en je kind terug te brengen.

Seksuoloog

Seksuoloog

Een plezierig seksleven gaat helaas niet altijd vanzelf. Naast lichamelijke oorzaken spelen vaak ook psychische en relationele factoren een rol. Dan kan een seksuoloog professionele hulp bieden.

Ik ben Veerle Jacobs – arts en seksuoloog – en ik help je graag op weg als het niet (meer) vanzelf gaat. Samen gaan we op zoek naar meer plezier en gemak bij intimiteit op jouw/ jullie manier.